Veelgestelde vragen

Met vier verschillende pakketten biedt Hecht! al zoveel mogelijk service op maat. Elke woning en elke situatie heeft echter zijn eigen verhaal. Om dat in beeld te krijgen gaan we graag met u in gesprek.

Hieronder vindt u vragen die ons vaker worden gesteld. Staat uw vraag er niet tussen? Bel ons dan even of stel uw vraag via het contactformulier. 

Wat is vastgoedbeheer?

Bij vastgoedbeheer schakelt de eigenaar van een woning, appartement of vakantiewoning een professional in om zijn pand te beheren en/of te onderhouden.
Daar kun je als eigenaar verschillende motieven voor hebben. Misschien is de afstand tot de vakantiewoning te ver om het beheer en onderhoud zelf te doen. Het kan ook zijn dat iemand het te druk heeft of niet de juiste kennis heeft. En ook wanneer het lichamelijk te zwaar wordt om zelf nog het onderhoud ter hand te nemen kan hulp professionele uitkomst bieden. 
Hecht! vastgoedbeheer verzorgt met toewijding het onderhoud en/of beheer van uw vastgoed voor u. 

Is vastgoedbeheer voor particulieren interessant?

Niet iedereen is in de gelegenheid of bij machte jaar in, jaar uit het onderhoud aan zijn woning, appartement of vakantiehuis te verrichten. Beter dan een onderhoudsachterstand is het dan op tijd hulp in te schakelen. 
Hecht! vastgoedbeheer helpt u op die terreinen waarin u ondersteuning nodig heeft, of dat nu groot of klein onderhoud betreft. Ook wanneer u alleen iemand zoekt die 's zomers het gazon van uw vakantiewoning maait, of iemand die voor u de buitenboel schildert: vraag ons!

Voert Hecht! alle onderhoud en reparaties zelf uit?

Veel van de reparaties en onderhoudswerkzaamheden kan Hecht! zelf uitvoeren, want wij hebben alle kennis in huis voor goed onderhoud van uw woning, appartement of vakantiehuis. Wanneer het bijvoorbeeld sneller of efficiënter kan, schakelen we betrouwbare parters in, die kunnen bogen op jarenlang vakmanschap. Van timmerman tot installatietechnicus, van witgoedmonteur tot dakdekker.

Wie kan gebruik maken van de diensten van Hecht?

Iedereen die een eigen woning, appartement of vakantiewoning in Nederland heeft kan Hecht! inschakelen als het gaat om storingen, onderhoud of advies. Gaat u bijvoorbeeld voor langere tijd op vakantie en/of overwintert u elders? Heeft u te maken met een langdurige ziekenhuisopname en/of revalidatie? Of heeft u uw huis te koop en woont u ondertussen al elders?
Bel ons dan. Wellicht kunnen wij de zorg voor uw woning (tijdelijk) van u overnemen.

 

Waar werkt Hecht!?

Het werkgebied van Hecht! strekt zich uit over Overijssel en Gelderland.

Ik heb een vraag

Staat uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Gebruik dan dit formulier. Binnen drie dagen geven wij u het antwoord op uw vraag.