Wij zorgen voor uw huis

Een huis, vakantiehuis of appartement is een rijk bezit - maar het vraagt wel doorlopend uw aandacht. Op tijd schilderen, kleine reparaties, uw erf en tuin bijhouden: u weet het. Niet iedereen heeft daarvoor de kennis of de tijd. En niet iedereen heeft er nog zin in, en is fit en jong genoeg om alles nog zelf te doen.

Wie ontzorgd wil worden kan Hecht! Vastgoedbeheer inschakelen. Wij regelen wat nodig is. Een schilder of installateur aan het werk zetten, offertes aanvragen of een onderhoudsplan opstellen: wij van Hecht! gaan voor u aan de slag, op de manier zoals u dat wenst. 
Wilt u met ons kennismaken? Wij maken graag een afspraak om te bespreken of en hoe we u van dienst kunnen zijn. 

Vastgoedbeheer met kennis van zaken

Hecht! heeft de kennis en ervaring om te zorgen voor uw warmte, lucht, licht, water, veiligheid en comfort.
Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen u bij het beheer van uw vastgoed. Daarbij dienen wij uw belang. Wij zijn zelfstandig en werken onafhankelijk van derden.

Hecht! houdt van persoonlijk contact. Ontzorgen is ons motto. We luisteren naar uw verhaal en vertalen dit voor u in oplossingen.
 

Jean Jacques Turlings werkt al jaren als verantwoordelijke voor vastgoed. Met succes volgde hij de opleidingen Integraal Inspecteur Vastgoed en Integraal Adviseur Vastgoed. Zijn kennis bracht hij achtereenvolgens in de praktijk voor Jade Zorggroep en Interakt Contour. Voor alledaagse problemen praktische oplossingen bedenken is voor hem de dagelijkse praktijk. Op hoogte verstelbare keukens, aangepaste douches, robotica; het kan ook voor u. 


"Hecht! helpt bijvoorbeeld ouderen voor wie het onderhoud van hun huis een last wordt. Dat ik mijn gedegen vakopleiding en jarenlange ervaring voor hen kan inzetten, geeft mij een kick." 

Jean Jacques Turlings

Contact

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u dat wij u terugbellen? Wanneer u dit formulier invult en verzendt, nemen wij contact met u op.